Premade hummus is an expensive item at the grocery store. When my family wants hummus, they want LOTS of hummus! I much prefer to make my own though and you should too.
Przepisy na dobry hummus czyli jak skutecznie zabić blender… Hummusy robię nieprzerwanie od kilku lat, właściwie produkuję porcję tygodniowo bez względu na to gdzie aktualnie przebywam – hummus w lodówce MUSI być. Przećwiczyłam setki połączeń, właściwie połączenia ćwiczą przy okazji też mnie i sprzęt który mam do. How to make hummus in a blender.
The main ingredient of hummus is chickpeas. Or, you can also give some flavor to your prepared chickpeas. Make Hummus with a Blender. In this recipe we actually make our hummus in the blender.
All it takes is a little water to get the ingredients swirling and smooth. The amount of water depends on how powerful your blender is. If you have something like a vitamix, you’ll probably only need to add a few tablespoons of water.
To make creamy hummus in a blender , simply add all the ingredients at once and whip it up. But the whole process should take about minutes.
Variations I often remove half of the hummus to serve as-is and get creative with the other half. Try adding any one of the following during the last brief blending: roasted red peppers, sun-dried tomatoes, chipotle chile peppers, green onions, caramelized onions, roasted garlic, jalapeno peppers, black or green olives, balsamic vinegar, spinach, smoked salt or Liquid Smoke. This easy hummus is a staple in our house.
Why buy hummus when homemade hummus is so simple. My friends Stef, who makes the best authentic Lebanese hummus I’ve ever tasted says it’s sacrilege to make hummus with canned chickpeas and garlic. Ucierać hummus przez kolejne 2-minuty lub do momentu, aż woda idealnie połączy się z pastą i całość zmieni się w jasny, gładki krem.
Przełożyć gotowy hummus do miski i posypać ulubionymi dodatkami – u mnie jest to obowiązkowo chlust oliwy, posiekana pietruszka, a czasem jeszcze sumak albo słodka papryka. A blender is going to be the next best thing to a food processor. Put all ingredients in a blender and blend. Just remember to put in your thicker ingredients first, like the chickpeas and tahini. Otherwise, your blender , unless you have a commercial-grade version, might have trouble thoroughly blending everything.
Jeśli macie w spiżarce puszkę ciecierzycy warto zrobić hummus, pyszne smarowidło kanapkowe. W jego skła oprócz ciecierzycy, wchodzi również tahini - pasta z prażonego sezamu. Można ją kupić gotową lub przygotować samemu.
Wystarczy delikatnie zrumienić na patelni sezam i dokładnie i cierpliwie zmiksować blenderem. Best Blender For Hummus - Hummus Blender Or Food Processor. Looking for the best blender for hummus to prepare hummus in your kitchen is the right move to make.
For those who maybe don’t know what is hummus, this is the right time to mention it.
Hummus is a popular mixture of chickpeas as the main ingredient and other spices and oils. Hummus is a great option for people who have allergies or intolerances because it is naturally gluten-, nut- and dairy-free. With the good blender and recipe in han hummus as you can see is in fact very easy to make at home. Thus, I began my hunt for a homemade hummus recipe that tasted as good as my store-bought all-natural one and that was easy to make. After several different attempts, I finally found a recipe that our family loves.
This Simple Blender Hummus recipe is incredibly easy, delicious, and cheap! Simply follow these two tricks for the perfect blender hummus: 1. Put the liquids in the blender FIRST. Add your water, lemon juice and olive oil to the blender before piling on the chickpeas. This allows the blender to easily whip up all of the ingredients together. If the mixture still won’t blend easily, add tablespoon of water at a time.
Making Hummus With An Immersion Blender. It takes more time to make hummus with an immersion blender (handheld), and it can get tiring on your arms. However, immersion blenders are easier to clean and store, cost less, and arguably give you finer control over texture.
As for what you should look for, grip comfort is the most important feature. Hummus, czyli pasta z ciecierzycy, stał się ostatnio całkiem modny. Wszedł do menu wielu restauracji, są nawet takie, w których serwuje się tylko i wyłącznie jego różne warianty.
Możesz go kupić praktycznie w każdym markecie, ale nie jest to najlepsze rozwiązanie. Domowa wersja jest po prostu znacznie smaczniejsza a przy tym o połowę tańsza!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.